Select Page

Александар велик осум ката
Напис
Авторки: Марија Тасев и Анета Тодевска; изјави: Владимир Тодоровиќ, Ерван Фуере
Објавен во Дневник, Скопје
05.05.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)