Select Page

„Албанците како метафора” и „Архитектура на агресијата”
ТВ прилог (за самостојната изложба „Албанците како метафора” на Томе Аџиевски и промоција на публикацијата „Архитектура на агресијата” на Љубомир Фрчкоски и Томе Аџиевски)

ТВ А1
2002

 

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)