Select Page

АКТО 9: Чекан, не огледало! / AKTO 9: Hammer, Not A Mirror!
Фестивал за современи уметности / Festival of Contemporary Arts

Oрганизација: Факултет за работи што не се учат (ФР~У), Битола

 

Битола / Bitola

22 – 24.08.2014

 

Кураторка: Ивана Васева
Модератори: Филип Јовановски, Ивана Васева, Дејан Ивановски, Артан Садику, Мариглен Демири
Учесници: Алекси Дебуф, Група АВS, Јосип Иванчиќ – Пино, Мајмуни што читаат, Теа Беговска…

Програма: PDF mk

 

 

>>> Линк до освртот на Мариглен Демири