Select Page

АКТО 12: Pop Up АKTO aкција!
АКТО Фестивал за современи уметности

 

Oрганизација: Факултет за работи што не се учат (ФР~У), Битола

 

Битола
01-02.09.2017

 

Учесници: Зоран Кардула, Ана Јовановска, Амир Карахасан, Анастасија Пандиловска, Марија Конеска, Немања Трајковиќ, Драган Мишев, Елена Чемерска, Наташа Неделкова, Николче Славевски, Зоран Шеќеров, Роберт Алаѓозовски, Здравко Стојмиров, Стефан Богески, Биљана Гинова, Јана Тодоровска, Аммар Качар, Никола Велков, Афродита Џафери, Орнела Милевиќ, Љупчо Петрески, Симона Манчева, Ненад Мицов, Елена Петреска…

Куратор: Ивана Васева
Уметнички директор: Филип Јовановски

Каталог: PDF mk