Select Page

Актот низ палетата на сликите на ДЛУБ
Групна изложба

 

Текст: Гордана Цветанова

 

Салон на ликовните уметници на Битола, Битола
Октомври 2003

 

Учесници: Борислав Талевски, Владимир Котевски, Димитар Кочевски, Драган Најденовски, Илија Кочовски, Касиопеја Наумовска, Кирил Гегоски, Лидија Саздовска, Љубица Мешкова Солаковска, Марјан Малбашиќ, Неда Петковиќ, Оливера Лазаревска, Павле Кузмановски, Стојан Апчевски

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Христова Лиљана)