Select Page

Аквариум
ТВ емисија за култура
Авторки и водителки: Евгенија Теодосиевска, Сандра Титизова, Славица Бабамова, Билјана Стојчевска

МТВ
06.05.1996

 

– Прилог од Сандра Титизова за изложбата „Кутија со слики” („Мала станица“ 1994/95)
– Гости во студиото на МТВ: Роберт Јанкуловски и Мирослав Стојановиќ Шуки
– Гостин во студиото: Симон Шемов, разговарот го води: Славица Бабамова
– Прилог подготвен од Билјана Стојчевска за мултимедијалниот проект на Евгенија Демниевска, „Курикулум витае” (МГС)
– Гости во студиото: Сузана Милевска и Небојша Вилиќ, разговарот го води: Евгенија Теодосиевска
– Прилог од Славица Бабамова за изложбата „Икона на сребро” (1996)