Select Page

Аквариум
ТВ емисија за култура

Авторка и водителка: Евгенија Теодосиевска, …

 

МТВ 2
12.1997

 

– Разговор со Анета Светиева
– Преглед на 1997 година


.

(Од архивата на Абаџиева Соња)