Select Page

Аквариум
ТВ емисија за култура

Авторка и водителка: Евгенија Теодосиевска

МТВ

03.1996

 

Разговор за изложбата „Икона на сребро” со кураторот Небојша Вилиќ и Еди Берг и Јануш Шугар, членови на жири комисијата