Select Page

Not Your Toy

Not Your Toy
Групна изложба

Куратор и автор на проектот: Ангела Витановска

Дом на културата „Кочо Рацин“, Скопје
17.12.2019 – 17.01.2020

 

(more…)

Портали

Портали
Групна изложба (во рамки на проектот CreArt)

Куратор: Благоја Варошанец

 

 

Музеј на град Скопје, Скопје
21.03.2019

(more…)

Поместени граници

Поместени граници
Групна изложба

Организација: Друштво на ликовни уметници на Македонија

МКЦ, Скопје
Јуни, 2018

(more…)