Select Page

Алтер #68

Алтер #68
ТВ емисија за култура (епизода посветена на Глигор Чемерски)
Автор и водител: Весна Стојмирова

ТВ АБ канал
Ноември 2010

(more…)

Алтер #52

Алтер #52
ТВ емисија за култура
Автор и водител: Весна Стојмирова

ТВ АБ канал
Мај 2010

(more…)