Select Page

Владко Миладинов / Vladko Miladinov

Владко Миладинов / Vladko Miladinov
Самостојна изложба / Solo exhibition

Артгалерија, Национален дворец на културата, Софија / National Palace of Culture, Sofia

Отворање: 17 ноември 2009 / Opening: November 17, 2009

(more…)

Културно документарна програма

Културно документарна програма
ТВ емисија (посветена на работилницата „Балканската слика на свет“ во МАНУ)

Уредник: Камелија Шојлевскa

МТВ 1
2005

(more…)

Белези

Белези
Публикација

Игор Тошевски

Магор, Скопје (Едиција: Нешто помеѓу)
2002

(more…)

Проект 1

Проект 1
Хепенинг

УСТА (Универзална самостојна творечка асоцијација)

 

 

Планетариум – Дом на младите „25 Мај“, Скопје
16.06.1980

(more…)