Select Page

Интервју: Јордан Коцевски

Интервју: Јордан Коцевски
Интервју

Автор: Весна Ничевска Саравинова; изјави: Дарко Богданов, Андреј Манев

Објавен во Македонска ризница бр.18, Битола
Јануари 2014

(more…)

Македонскиот стрип денес

Македонскиот стрип денес
Напис
Автор: Александар Стеванов во соработка со Весна Ничевска Саравинова; изјави: Никола Темков, Дарко Богданов

Објавен во Македонска ризница бр.13, Битола
Август 2013

(more…)