Select Page

Живот со стил

Живот со стил
самостојна изложба

Ана Марковска

 

Јавна соба, Скопје

26 април – 2 мај, 2017

Под земја полесно се дише #4

Под земја полесно се дише #4

Независен фестивал за експлоатација на идејата за журка, свирка, изложба, перформанс, проекции…

Учествуваат шеесетина автори, од земјава и странство, во организација на Бивша Кула или Кула Колектив

Подземните гаражи кај Плочник, позади Соборна, Скопје

24.12.2016

(more…)