Select Page

Со своите таленти ги побиваат теориите на уметноста, вели професорот Беди Ибрахим за учениците со попреченост
Напис
Автор: Б. Нестороска; изјави: Беди Ибрахим, Владимир Мартиновски, Ивана Василевска Петровска
Објавен на Сакам да кажам, Скопје
27.04.2019

 

Напис: PDF mk