Select Page

Современо украинско сликарство
Групна изложба во рамките на манифестацијата „Куманово – град на културата 2006“

Организатори: НУ Музеј, Куманово; Амбасада на Украина во Р. Македонија

 

Уметничка галерија, Куманово

Март 2006

 

Каталог: PDF mk