Select Page

Собрани раскази: „60 години АСНОМ 50 години ние“

Партиципативен проект (колективно прославување на 50-от роденден на новороденчињата родени во 1954) и перформанс на Симон Узуновски

 

Музеј на современата уметност, Скопје

25.12.2004

 

Каталог: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)