Select Page

Продуховен простор
Осврт (кон изложбата на таписерии на Шила Хикс, МСУ Скопје, 1976)
Автор: Паскал Гилевски
Објавен во Нова Македонија, Скопје
28.12.1976

 

PDF mk

 

(Од архивата на Абаџиева Соња)