Select Page

„Претседателки“ ја освоија „Мала станица“
Напис
Автор: Sвонко Мишевски
Објавен во Утрински весник, Скопје
20.05.2002

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)