Select Page

Почна да се гради имитацијата на Британскиот музеј покрај Вардар
Напис

Автор: не е наведен; изјава: Никола Груевски

Објавен во Нова Македонија, Скопје

25.03.2009

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)