Select Page

Портали
Групна изложба

Куратор: Благоја Варошанец

 

Музеј на град Скопје, Скопје

21.03.2018

 

Учесници: Бисера Крцковска, Дарко Алексовски, Драгана Заревска, Ѓорѓе Јовановиќ, Иван Ивановски, Јана Јакимовска, Кристина Божурска, Владимир Лукаш, Велимир Жерновски

Организација: Град Скопје

Во рамки на активностите на проектот „КРЕАРТ“ – Мрежа на градови за уметничко творештво (CreArt – Network of Cities for Artistic Creation) и одбележувањето на 21 Март – „Европскиот ден на уметничка креативност“

Постер: JPG mk

Постер за „Европскиот ден на уметничка креативност“: JPG mk

Фото документација ☟