Select Page

Политичка инспирација за неполитизирана уметност
Напис
Автор: не е наведен; изјави: Петар Хаџи Бошков, Коле Манев, Павле Кузмановски, Викторија Васева Димеска
Објавен во Дневник, Скопје
24.02.2003

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)