Select Page

Пасивност на материјата или активна духовност?

Напис

Автор: Ј(асна) Ф(ранговска)

Објавен во Македонија денес, Скопје

05.01.1999

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)