Select Page

Направивме проект за град среде пустина

Интервју со Ѓоко Радовановиќ

Разговарала: Ивана Тасев

Објавено во Теа модерна, Скопје

25.03.2009

 

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)