Select Page

Наметнување преку политичка провокација
Осврт кон изложбата „Изгубени души“на Јасминка Новковска во МСУ Скопје, септември 2003

Автор: Маја Чанкуловска

Објавен во Студентски збор, Скопје
29.10.2003

 

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)