Select Page

Музејот на современата уметност – сведоштво за меѓународната солидарност
Осврт

Автор: Раул Жан Мулен

Les Lettres Françaises, Paris
Декември 1970

 

 

Преведен текст: PDF mk

 

(Од архивата на Абаџиева Соња)