Select Page

Медиумите и културата
Разговор со Иван Џепароски, Катица Трајковска, Марина Костова и Јасна Франговска (од ТВ емисијата Досие „Култура” на телевзија А1 со Александра Бубевска и Sвонко Мишевски)
Подготвила: Катерина Богоева и Гордана М. Блажевска

Објавен во Утрински весник, Скопје
30.11.2001

 

PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)