Select Page

Мајка Тереза како барбика
Напис
Автор: Дејан Буѓевац; изјави: Мила Искреновиќ, Лилјана Неделковска, Зоран Петровски
Објавен во Глобус, Скопје
27.01.2009

 

Напис: PDF mk

(Од архивата на Вилиќ Небојша)