Select Page

Кон изложбата “За неа“ со дела која ја истакнуваат жената: Дали низ погледот на мажот-уметник жените успеваат да проговорат?
Напис
Автор: Н. И. Т. ; изјава: Ана Мартиноска

Објавен во Вечер, Скопје
07.03.2019

 

Напис: PDF mk