Select Page

Кога земјата не знае да настапи сложно
Напис

Автор: Софија Ѓуровска
Изјави: Сузана Милевска, Драган Бошнаковски, Петар Хаџи Бошков, Коле Манев

Објавен во Нова Македонија, Скопје
06.04.1999

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)