Select Page

Кака бр.4

Фанзин за деца што не им викаат „добар ден“  на лошите чичковци и тетки!

Уредник: Васко Атанасоски

 

Скопје

Зима 2001

 

Публикација: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)