Select Page

Искушенијата на слатката површност
Критика кон изложбата на Рубенс Корубин во Музејот на град Скопје, 2001

Автор: Владимир Величковски

 

Објавена во дневниот печат, Скопје
2001

 

Критика: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)