Select Page

Изложба на современ јапонски плакат
Групна изложба
Текст: Канширо Таками

Музеј на град Скопје, Скопје
Април 1991

 

Учесници: Јисаку Камура, Киоши Азу, Казумаса Нагаи, Ихо Танака, Макото Накамура, Мицуо Кацуи, Шигео Фукада, Масајоши Накајо, Танадори Јоко, Кеисуке Нагамото, Шин Мацунага, Коиши Сато, Јукимаса Окамура, Мастоши Тода, Макото Саита

Каталог: PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)