Select Page

Здрава насмевка во здраво општество, втор дел

Реакција на текстот „Виртуелен свет“ од Златко Теодосиевски, објавен во „Зум“

Лилјана Неделковска

Објавенa во Зум, Скопје

Септември 2002

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)