Select Page

Вторпат се бара леарница за споменикот на Јане Сандански
Напис
Автор: не е наведен

Објавен во Утрински весник, Скопје
08.03.2010

 

Напис: PDF mk

 

(Од архивата на Јанчевски Владимир)
.