Select Page

Возбудливи сведоштва за една епопеја
Рецензија кон изложбта „Југословенска уметност во НОБ“, МСУ, Скопје, 1976

Автор: Владимир Величковски

Објавена во Нова Македонија, Скопје
24.03.1976

 

Рецензија: PDF mk