Select Page

Архаизирана форма
Осврт (кон изложбата на Томе Аџиевски, МСУ, декември 1993)

Автор: Владимир Величковски

Објавен во Нова Македонија, Скопје
23.12.1993

 

Напис: PDF mk

 

>>> Линк до изложбата