Select Page

Апсолутно – сѐ е уметност
Напис

Автор: СВ.Р

Изјава: Златко Крстевски

Објавен во дневниот печат

27.08.1999

 

 

PDF mk

 

(Од архивата на Вилиќ Небојша)